UV mentes barnulás

UV mentes barnítás
AZ UV mentes barnítás, egy kémiai folyamat eredménye, amely során egy speciális cukor származék (DHA-Dihydroxyactone) lép reakcióba a bőr felső rétegében található aminosavakkal és ez által alakul ki a természetes gyönyörű barna bőr. A folyamat óriási előnye, hogy a kívánt barna bőr elérése teljesen biztonságos. A barnító oldatban található kozmetikai bronzosítónak köszönhetően, a kívánt barna szín azonnal látható, de a DHA csak a kezelést követő órákban kezd kialakulni, a barnulási folyamat körülbelül további 6 órán keresztül tart. Ebben a 8-9 órában fontos, hogy ne izzadjon a bőröd és ne érje víz.

Kinek ajánljuk?
Az UV mentes barnítás a legegészségesebb és legbiztonságosabb módja annak, hogy bőrünk akár folyamatosan egész évben napbarnított lehessen. Alkalmas mindenkinek, akinek eddig valamiért nélkülöznie, vagy mára már kerülnie kell a napot vagy az UV fényt. Fehér bőrű, szeplős, érzékeny bőrű, vitiligos, anyajegyes, májfoltos bőrűek, kismamák, fényérzékenyek, akik szeretnek barnák lenni, de a szolárium használatát nem javasolja a bőrgyógyászuk, akik gyorsan akarnak barnák lenni egy alkalomra (esküvő, party..stb) és már nincs idő a napozásra vagy a szolizásra.

A bőr megfelelő kondicionálásával, majd a kezelést követő ápolásával, növelhetjük az UV mentes kezelés eredményességét. Olyan lesz a szín tartóssága és a kopása, amilyen a bőr hidratáltsági állapota a fújás napján. A tökéletes eredmény érdekében a kifejezetten az UV mentes barnításra kifejlesztett ápoló termékeket ajánljuk.

Kinek nem javasoljuk?
Ha extra száraz, vízhiányos a bőr az oldat nem tud felszívódni egyenletesen, így ez az állapot foltos kopást eredményezhet. Az elhalt, száraz bőrsejtek megakadályozhatják, hogy a DHA bronzosító friss, egészséges bőrsejtekben szívódjon fel. Amennyiben az UV mentes barnító oldat, száraz, hámló bőrre kerül, a fakulás során barnaság kevésbé természetes, egyenetlen színűvé válik, és az eredménye is kevesebb ideig lesz tartós.
TIPP! Ha extra száraz bőr esetén, az optimális hidratáltsági szint elérése érdekében az első barnítás előtt 1-2 héttel, használjunk UV mentes barnításhoz készült ápoló termékeket. Az Amber Sun Sea Coral Salt Scrub (sós tengeri radír) és a Amber Sun Body Butter (testvaj) használatával kerülhető az egyenlőtlen fakulást.

A bőr teljes, természetes megújulási ciklusa 28 naponként történik. Egy hét alatt a bőr 25%-a hámlik le, ezért az UV mentes eredmény lassan elhalványul. Az UV mentes barnító eljárás csupán a bőrréteg felső huszonöt százalékában fejti ki hatását, ezért javasolt ezen réteg eltávolítását minden kezelés előtt.
STOP! Ne használjunk testápolót, hidratáló krémet, parfümöt, sminket és dezodort a kezelés előtt. Gyantázás a kezelés előtt 48 órával       javasolt.
Adatkezelési szabályzat