Nutri-Energetics System

A Nutri-Energetics System (NES) egy forradalmian új, számítógépes állapotfelmérésen alapuló terápiás eljárás, melyet Peter Fraser és Harry Massey fejlesztett ki. A NES egy olyan új, forradalmi megközelítést jelent az integratív, holisztikus egészséggyógyászat területén, amely az emberi testmezõ terén végzett évtizedes kutatásokon alapszik. Az emberi testmezõ egy testen belüli strukturált energetikai információs háló, amely a az általános egészségi állapotunkat és jólétünket befolyásolja.
Emberek ezrei használják világszerte a NES-t azért, hogy élvezhessék a vitalitás (életerõ) megnövekedett szintjét és hogy segítséget kapjanak érzelmi és fizikai jólétük helyreállításában és egészségi szintjük emelésében.

A NES rendszer az emberi testmezõ kutatásainak élvonalában áll - annak a független kutatásnak, amely az emberi test energia és információs mezejét vizsgálja. A NES tudományos modellje szerint a test a fizikai, kémiai, érzelmi, energia és memória aspektusok kombinációja, melyek mindegyikét az emberi testmezõ (Human Body Field (HBF)) vezérli, amely központi vezérlõ, kontroll- (ellenõrzõ) mechanizmusként mûködik.


shape
Alkalmazás/pásztázás

A Nutri-Energetics rendszer nem ad közvetlen diagnózist konkrét betegségekrõl és nem kezeli a fizikai vagy kémiai testet közvetlenül, nem változtatja meg a mentális állapotot, és nem avatkozik be érzelmi folyamatokba .

A pásztázási folyamat végtelenül egyszerû. A páciens a szkennelõ eszközre helyezi a kezét néhány percre, ezalatt 145 jóléti állapotot jelzõ tényezõ kerül automatikus analizálására (elemzésére). Az eredmények azonnal láthatóak, tiszta áttekinthetõ jól értelmezhetõ jelentések formájában. Ezek többek között a következõket mutatják ki:
- A 16 fõ szerv és a testrendszer állapota
- Meridián és a belsõ szervek közötti kommunikáció egyensúlya
- Szövetszintû rendellenességek, melyek a mikrobiológiai hatások eredményei
- A metabolikus (anyagcsere) folyamatok állapota         
- Táplálkozási és anyagcsere (metabolizmus) problémák
- Méreganyagokra (toxinokra) vonatkozó érzékenységek
- Érzelmi egyensúly
- Az izomzat és csontrendszer állapota
- A Föld mezõivel való összehangoltság minõsége (polaritás, geopatikus, mágneses mezõk, stb.)

Korrekció

Azokat a problémákat, amelyeket a NES szkennelés feltárt, emberi testmezõ korrektorokkal vesszük célba (kiigazítókat használva javítjuk meg). A korrektorok szubatomi szinten kódolt mikro-nutriensek.
Ezeket 20 ml-es csepegtetõ üvegekben kerülnek forgalomba és szájon át veendõk be. Az "infoneutikál"-nak vagy "info-cseppek"-nek nevezett készítményeket arra tervezték, hogy helyreállítsák az emberi testmezõ (HBF) integritását, amely az emberi test bioenergetikai mezõjében központi irányítószerepet játszik.
Az információs cseppek visszaállítják a testmezõ kvantumdinamikai deformációt, és így a test homeosztázisa helyreáll.
shape
Adatkezelési szabályzat