Az LPG technika

Az LPG technika az LPG eszközökkel a szövetek mobilizálását célozza. Az LPG Louis Paul Guitay, a terápiás masszírozó készülék feltalálójának nevét jelöli.
Louis Paul Guitay egy autóbalesetet követõen visszamaradt hegeit a szöveteket mobilizáló, ún. „Skin Fold Rolling” kezelést kapott. Számos kezelés után Louis Paul Guitay változást tapasztalt a Skin Fold technikában, mivel minden orvos más-más manõverekkel, eltérõ ideig kezelte. Ekkor született meg az a szándék, hogy a módszert konzisztenssé és megismételhetõvé tegye a vákuum segítségével, amely kezelés közben megemeli a bõrt és azt két motorizált henger segítségével masszírozza.

Az LPG technika szabadalmaztatott módszer, amely során a készülék kezelõfeje hullám formájában beszívja a bõrt, majd elengedi azt. A motorizált hengerek különbözõ sebességgel, egymástól függetlenül, azonos vagy ellentétes irányban mozognak, a bõr állapotától függõen. A program intenzitása személyre szabható. A készülék intelligens szoftvere segítségével a program intenzitása a szövetek jellegzetességeinek és a kezelés céljának figyelembe vételével személyre szabható.


shape
shape
A Cellu M6 Keymodule-i kezelés

Az Endermologie® a kötõszövet kezelésének leghatékonyabb és legkíméletesebb, garantáltan fájdalommentes módszere.

A kezelés során az LPG Cellu M6 Keymodule i szépségipari gépet alkalmazzuk a cellulit állapotának javítására, alakformálásra, a keringés javítására.

A cellulit, azaz narancsbõr a mai kor esztétikai népbetegsége. A nyirokrendszer elégtelen mûködése miatt a zsírsejtek között felgyülemlõ salakanyagok vízvisszatartást (ödémát) eredményeznek, amitõl a felhám alatt réteg súlynövekedése következik be. Emiatt megszakadnak a bõrben a kollagénrostok és az elasztinszálak, ezáltal nem tudják feszesen tartani a szöveteket, és látható egyenetlenséggel kitüremkednek a bõrfelszínen.

- A kezelés lebontja, és végleg eltünteti a zsírsejteket, míg más módszerek (pl. fogyókúra, edzés) csupán a zsírsejtek méretét csökkentik.
- Nincs jojó effektus: a megsemmisült zsírsejtek helyett nem keletkeznek újak! (A zsírsejtek száma születéskor adott, és nem növekszik, csak térfogatuk nõ vagy csökken ha fogyunk vagy hízunk!)
- Közvetlenül a problémás területen bontja le a zsírt!
- A legmakacsabb zsírpárnákat és a narancsbõrt is képes csökkenteni.
- Az eredmény már az elsõ kezelés után jelentkezik , ami a narancsbõr csökkenésében és a bõr feszesebbé válásában mutatkozik meg.
- Egy kúra mindössze 6-10 kezelésbõl áll testtájanként (normák BMI) esetén), ami akár ruhaméret-csökkenést is eredményezhet a kezelt területen.

A gép kezelõfeje két hengerbõl áll. Miközben a vákuum enyhén megemeli a kezelt szöveteket, a forgó hengerek finoman masszírozzák a bõrfelületet. A kezelés minden esetben testreszabott és egyéni, ugyanis a hengerek forgási iránya és sebessége a kezelt bõr adottságainak és a kezelés céljának megfelelõen szabályozható.


A kezelés megkezdése elõtt szakembereink egy részletes beszélgetés során felmérik az Ön egészségi állapotát, megismerik életmódját annak érdekében, hogy a kezelés ne egy sablonos forgatókönyv szerint zajló eljárás, hanem egy valóban személyre szóló, hatékony módszer lehessen. A beszélgetés alkalmat ad arra, hogy szakemberünk megismerhesse az Ön igényeit és elvárásait a kezeléssel kapcsolatban.

A következõ lépés a testalkat és a méretek felmérése. Ezeket az adatokat a névre szóló kezelõfüzetben rögzítjük és fényképpel egészítjük ki. A kezelõfüzetet és a képeket természetesen bizalmasan kezeljük; azokat kizárólag Ön és kezelõje tekintheti meg. A kezeléssorozat elõtt, közepén és végén készített fotók a hatékonyság igazolását szolgálják, és pontosan mutatják az elért eredményeket.

A kezelési idõ általában 35 perc. A testkezeléshez minden kedves vendégünk saját testkezelõ ruhát kap. Ez a vékony és rugalmas anyagból készült, szorosan a test vonalát követõ LPG bodywear biztosítja a kellõ diszkréciót és higiéniát.


A kezelés sikere növelhetõ:

    Méregtelenítéssel (diéta, infrakabin vagy szauna);
    A nyirok- és vérkeringés serkentésére heti min. 2-3 kezeléssel;
    A kezeléseket folyamatosan kell végezni, három napnál hosszabb kihagyás nélkül, min. 12 alkalommal;
    Kellõ folyadékbevitellel (napi 2,5-3 liter, lehetõleg szénsavmentes ásványvíz fogyasztásával);
    A kúra alatt alkoholt fogyasztani nem ajánlott annak szénhidrát tartalma és toxikus hatása miatt;
    Egészséges táplálkozással;
    Rendszeres testmozgással.


Gyakran felmerülõ Kérdések

Tényleg mûködik? Van már észrevehetõ eredmény?
Igen mûködik, erre bizonyíték az Európa szerte és U.S.A-ban készült kutatások

Hetente hány kezelést vehetek igényben?
Átlagosan 2 alkalom a javasolt. Ha a kezelési folyamat alatt tekintélyes súlyt veszít el vagy hosszú ideje problémás cellulitja van, akkor heti egy alkalom javasolt. Heti 2 alkalomnál több kezelés nem hoz nagyobb eredményt.

Meddig tart egy kezelés?
Átlagosan egy kezelés 35 percig tart. A kezelés során a problémás test részére jobban koncentrálunk, de az általános vérkeringés és kibocsátási folyamat elõsegítése érdekében más testrészekre is kellõ idõt szakítunk.

Hány kezelés után észrevehetõ az eredmény?
Általában az emberek 5 vagy 6 kezelés után már észreveszik az eredményt, de átlagosan 14 alkalom ajánlott egy teljes programhoz.

Mikor múlik el az eredmény?
Az életstílustól, kortól és hormonális változásoktól függõen néhány hónaptól akár évekig tarthat. A teljes program lezajlása után havi egy karbantartó kezelés ajánlott.

Zsírleszívás után mikor lehet alkalmazni a kezelést?
A kezelés igénybe vétele elõtt kérje ki az orvosa véleményét. Általában a összehúzó ruha eltávolításáig érdemes várni.

A kezelés helyettesíti a fogyókúrát és a tornát?
Nem. Tulajdonképpen az ENDERMOLOGIE kezelések alatt megfelelõ diéta és a mozgás erõsen ajánlott. Legtöbb esetben ezek elõsegíthetik a kezelés eredményességét.

A kezelés férfiakon is segít?
Természetesen. A problémás területek, mint „ mentõöv” vagy megereszkedett mell szöveteken nagyon látványos eredményt lehet elérni.

Miért kell viselni LPG kezelõruhát a kezelések alatt?
Az LPG kezelõruha lehetõvé teszi az ENDERMOLOGIE kezelõfej minél simább gördülését és megfelelõ higiéniát biztosít.

A gép feszesíti a bõrt? Fogok-e súlyt elveszíteni?
A kezelések után a bõr feszessége javul. A megereszkedés csökken és a bõr simává válik. Ez nem fogyasztógép, azonban számos kliens súlycsökkenést tapasztalt, fõleg akkor veszítették el legjobban a zsírpárnákat, amikor az LPG gépet használták.


Ha terhes vagyok, akkor is igénybe vehetem a kezelést?
Eddig nem tapasztaltak semmiféle összefüggést az ENDERMOLOGIE és a terhességi problémák között. Azonban a terhesség alatt a kezelés használatát NEM ajánljuk.

Mi a különbség az ENDERMOLOGIE és a zsírleszívás között? Az ENDERMOLOGIE helyettesítheti-e a zsírleszívást?
ENDERMOLOGIE, nem hasonlít a zsírleszívásra, amely nem nyomja össze a bõrt különbözõ irányban. Egyes emberek elõször ENDERMOLOGIE kezelést kapják, mielõtt elmennek zsírleszívásra. Ezok egy része mindkét kezelést megkapja a problémáira.

Miért készítenek képeket kezelés után és elõtt?
Az eredmények pontos nyomon követése érdekében és a kezelõk által összeállított programok hatásosságát ellenõrizendõ, készítenek képeket.

Nem szeretném ha mások nézegetnék a képeimet. Hogyan kezelik a képeket?
A kezelõ és az érintett szalon alkalmazottain kívül senki nem tekintheti meg a képet. Ezen képek csak az Ön aláírásával használhatóak esetleg tudományos vagy marketing célokra.

Mit fogok érezni a kezelés alatt? A kezelés fájdalmas?
A kezelés mély masszírozásra hasonlít. A legtöbb páciens nagyon kellemesnek találja a kezelést. A kezelés erõssége egyéni igények szerint beállítható.

Mit fogok érezni a kezelés után?
A legtöbb páciens kipihentnek és energia- dúsnak érzi magát. Mivel a keringési rendszer stimulálódott, így a kezelés eredményessége érdekében naponta 2 liter víz fogyasztása ajánlott.
Adatkezelési szabályzat